Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
“A lebeszélés az, ha folyton tolod a negatív szöveget, okkal vagy ok nélkül." erre a kérdésre valahogy elfelejtesz válaszolni pedig mát 3-an tettük fel ezt a kérdést!
Nem tudom előre én sem,csak szoktam gondolkodni😉pl minimális forgalommal esett ma is.. Szándékosan nem válaszolsz a kérdésekre? Mondjuk hallgatás beleegyezés!!
Te bezzeg mindent tudsz előre. Az nem tűnt fel, hogy az árfolyam emelkedés elmaradt? Ami minden már Ádámosi papírban megvolt... Szóval akár nevén is nevezhették volna, hogy valamivel elindítsák. De lehet marad hosszú távon ez a 1.4k-s árfolyam, pláne ha kihigítanak minket.
Miért esne?Ugye nem gondoltad,hogy nevén fogják nevezni a gyereket?Elképesztő,hogy sokan ilyen gondolkodással tőzsdéznek🤣🤣 Nem válaszoltál a kérdéseinkre!!
Ez az, jó a szöveg. Mikor ujjongás volt a hír után, akkor nem alakult a buli? :D Ezt a megmondóembes szöveget holnap már látom követni fogja az esésben a kirázzák a kicsiket, elveszik a remegő kezűektől. Vagy most nem ez jön? :D Mindegy, az alternatív valóságban minden szipi szuper.
Nem, ott az, hogy felhúzták a kicsik 9k-ig, az nem a vezetés hibája. De van érték a cégben, cash-ért jegyeztek a piaci árnak megfelelő szinten részvényt. Itt 523Ft volt, most meg ahogy látom lehet 20Ft-on lehet a nyomtatás. Én nem akarok erről véleményt mondani, csak láttam a hírt, meg a fő felbeszélő megszólított, arra reagáltam. Mindenki maga dönti el mit művel, lehet lesz ez is jó, még én is lehet veszek, van egy gyanúm, hogy jóárasítva lesz hamarosan.
Inkább a vezetés néz minket madárnak. Na majd meglátjuk milyen lesz az árfolyam holnap. Bár ha szakadi fog, akkor is mosolygós fejekkel fogog írni, hogy jó lesz ez.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!