Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
No, mi van! Itt is trollkodsz, osztod az észt papírok nélkül? Elnézést,
hogy egy-egy tőzsdeit tranzakciónál nem tájékoztatlak, hogy mikor, mit
és mennyiért vettem. Nem szeretném, ha követnél, és ráfáznál. Igaz, részvények és pénz nélkül ez nehéz lenne. :) Írtam már máshol, hogy diverzifikált a portfólióm,
és ami történelmi mélypontján van, azt én veszem, ha bejön, ha nem. Itt "bux", ott nyersz. Mást is vettem, és ha megadod az nevedet és Facebook-os
messengeren történő elérésedet, mindenről részletesen beszámolok, de csak azért, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid miattam! :-D
Hmmm, meg kell hagyni egész kedvemre való, ahogy a dolog most áll. Persze a kétségeim megvannak még, de este lenézek Lady Mabellel a Vörös Oroszlánba, és megvitatjuk a helyzetet. És egyelőre cikkek sem nagyon jelentek meg az új tervekről, az akár szintén adhat majd löketet. Halvány remény kezd derengeni a Meldrum ház ablakán.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!