Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
És te elhiszed, hogy ebből te bármit is profitálhatsz? Nagyon nagyon optimista esetben lehet 1500 a csúcs árfolyam. Akik itt írkálnak, azok többsége ott sem lesz nyerőben, bőven nem. Hogy részeg leszel, afelől nincs kétségem, de hogy nyerni nem fogsz, az valószínű. Bár gondolom most jön, hogy neked 1000 alatt van a beker árad.
Szerinted hogy fog tudni emelkedni? Akik az előző napokon több tízezer darabot vettek, mennyire fogják le az emelkedést? Ki veszi meg tőlük, ha ma 990en sem kellett már zárasban senkinek?
Ez a hír egy komplett hatalomátvételt vetít előre kamujóska. 😁😁😁 9 nap múlva megtudod, mik a pontok, akkor én az árokban leszek részegen a jó hírekről, Te meg veheted a 100-as zsepit.
Nem írok oda, ahol nincs érdekeltségem, minek? Miért lenne baj a vezérlőben? Azért, mert idegesít, hogy így átb*sztak? Én csodálkoztam azon is, hogy a SET topikot nem szedték szét a befektetők a felfüggesztés után. Én nem viselem, ha becsapnak. Más, ha nem úgy jön össze valami pl. pandémia, háború miatt, de ha tudatosan kics*sznek azokkal, akik korábban bízták a cégben, betették a tőkéjüket, ők meg sz@rrá keresik magukat, az számomra iszonyat dühítő. Szerintem annak van baj a vezérlőben akit nem dühít, ha kifosztják.
Gondolhatsz sok mindent, sok féle módon, de ha a számládon fele pénzed van, és erre a hírre tovább szakad az árfolyam, akkor sokra nem mész vele. A tőzsdét nem arra játszák kinek van igaza, hanem ki viszi a nyerőt. Itt a cég vitte a nyerőt, a részvényesek a bukót. Hogy eltaláltad, hogy lesz split és ez kárpótol téged a hatalmas bukóért, akkor te elégedett lehetsz. De mindenki más, aki nyerni akart ezzel a papírral, annak szívás. A kisbefektetőkre számíthattak, feltőkésítés során is, és ez a hála. Hát valóban Á1G!!!
Az komoly, valamikor biztos el fogják XD Valamikor biztos, vagy nem. Miért akarnának ők neked jót? Itt az nyerhet aki erre a hírre meg a kgy döntésekre bekövetkező öntés és pánik során nagyon alacsonyan bevásárol. Lehet a puttonyt készíteni, ahogy valaki írta
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!