Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Látom nem érted az iróniát sem. 🙊 Téged idéztelek akkorról, mikor én írtam be, hogy mekkora esés volt. Emelkedésnél nem nézed a forgalmat? Komolytalan vagy 😅😂
Ha ez ma megindult volna akkor a 7777dbot ki kapjak es nem kiveszik a megbizast eddig teljesen jol alakulnak a dolgok megint osszhangban volt az eses es a lebeszelok megjelenese xD
Aki akart már bevásárolhatott 1000 alatt is. Az esés már max a nagytulajok érdeke lehet, mondjuk nem tudom miért éri meg nekik lenyomni, ha ezzel csomó papírt veszítenek. Eddig nem jelentettek.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!