Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Itt nem történik semmi. Pláne nem árfolyam "karbantartás". Vétel nincs még a leendő tulajdonosi körhöz köthetően / tehát szerintem még nagyban megy az agyalás, hogy mit hozzanak ide/. Ha már lenne konkrét terv, a tűz-közeliek veszegetnék. A mostani esés szerintem pedig csak annak köszönhető, hogy pár kisbüfi, aki ez a szint körül vett, az most megpróbálkozik a Wabin keresni valamennyit, ezért ezt eladják, mivel semmi hír nem jött. Alapból ezen kívül ebben a papírban sajnos nincs forgalom, semmi.
Azert mosolygtam semmi ertelme es logikatlan ami itt tortenik, DVg-vel voltunk ezen a szinten DVG nelkul ide nem jottunk volna vissza ha ne makarjak itt egyesek.
Lesz ez 1800 alatt is megint pár napon belül. Amikor a DVG jelentett, akkor is megugrott egy picit, majd vissza. Most is ez van. Amíg nem virít KF, hogy mit akar, addig nem lesz itt semmi.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!