Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Elnézést, de nem keveritek itt a Móriczokat és Faragókat? Dr. Móricz Zoltán = a DVG Zrt. ügyvéde. Ebben a minőségében valóban szinte minden eddigi közgyűlésen megjelent Dunaújvárost képviselve. dr. Móricz Gábor = ügyvezető, GridLogic Kft., Kaptár.... Faragó József = VG újságíró, a rendszeres EHEP cikkek szerzője. Ebben a minőségében ott lehetett bármelyik közgyűlésen. Faragó Péter = ügyvezető, GridLogic Kft....
mondtam ha majusba indulhatnak a kisebb rendezvenyek akkor a kgy is indulni fognak.Tehat amint kijonez a hatarozat es ra 1-2 napra kis ferencek nem inditnak rendkivuli kgy-t onnantol kezdve borult a bili es kdierul hogy KF-ek szandekosan csinaljak ezt.
ezt mar egyszer valaki belinkelte akkor es ugyan az a velemenyem egy krealt fos. "Természetesen erről a részvényesek többségének kellene döntenie, novemberben lett is volna egy közgyűlés, de a döntéseket akkor is az igazgatóság saját hatáskörben tette meg, és elutasította a testületi tagok visszahívását." ez az amikor egyoldaluan irjuk a cikket.azt nem irja miert is lett elhalasztva a kozgyules?Es miert marcius 10-en hozta le a cikket amikor multevbe tortentek ezek a dolgok.
nemtudom ez a Titász-os dolog nekem mar egy eve megfordult a fejembe ha esetleg idejonne nem fogok meglepodni rajta de nem latom eselyet ennek azert nem is irtam soha.Most csak M5-nek az energetikajara valaszkent irtam hogy lolo titasza johetne xD
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!