Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Mindenki várta itt a pozitív hírt, aztán folytatódik tovább ez a cicaharc, lassan az 1000 forintos szinten😟 Sajnos egyre valószínűbb, hogy ezt az évet közelebb zárjuk az 1000 Ft hoz mint a 2000 hez 😫
Pont ezt mondtam... H mire kihígatanák őket akkora eladnak mindent idén. Ezért időhúzás, a biztosra mentek. Minek kockáztatott volna meg egy újabb rv. kibocsájtást, aminek a részleteit se ismeri, ha így is aprajánként megveszik tőle a piacon.
Mire kihígítanák őket, addigra úgyis eladnak mindent. Nem értem az időhúzást, hisz egy pozitív hír az árfolyamot, és az érdeklődést is emelte volna, így meg csak időhúzás. KF az első adandó alkalommal újra be fogja adni ugyanezeket a pontokat, sőt, akár olyanokat is, amiket 75%-kal kell megszavazniuk, mert már most is megvan ez a szavazatarány. Szóval az új évet egyből közgyűléssel kezdjük, afelől ne legyen kétségetek ... :)
Azt már említeni sem akartam, hogy azt az 1%-ot akár mi, kisbüfik, is össze tudjuk rakni egyetlen közös képviselő választása útján. Utána pedig kifogásolhatjuk az IT döntéseit és kérhetjük azt az rkgy összehívást. Szóval én nem látom ezt olyan problémásnak - ha akarunk és összefogunk, tovább tudjuk lendíteni a szekeret.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!