Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ezres árfolyam? Akkor lefele várod? Izgalmas, nem kapkodják el,npedih gondolom ez a zárt körű 15 perc alatt lement, nem volt nehéz összeszamolni a szavazatokat. :D
Nem tudom eldonteni hogy milyen hatassal lesz az arfolyamra a kgy kimetele en orulnek annak ha meglenne az szavazva hogy 25% szavazati jog kelljen a kgy megtartasahoz ha ez meg lesz akkor sztem jo uton haladunk.
Szerintem hetente egyszer tanácskoznak róla, H mi a minimum ár amin adhatja a szamlakezelo. Ezert csoroghatunk ilyen szép lassan. 10k/1honap. 2,5k/hét. Ezért veri bele a fejét minden kitörés altalaban 20MA-ba. Ehhez jön, H a kitoretni akaró spekak is inkább visszaadják.
Persze, simlisek... De pénzt akarnak ők is csinálni. Ahogy az önkoris pakkot is kiszórta, szép nyerőben. Ahhoz meg kell a rally, hogy tudja adni, nem érdekük hosszabb távon az alacsony árfolyam szerintem. A spekák is megtalálhatják, ha már nem lesz DVG nyomás alatt. Tudjuk, hogy a BÉT-en nem a funda az ami kell, hogy meginduljon egy papír. Ez is volt 20k, miért ne lehetne megint legalább 5k?
Nagy dolgokra ne számolj!nagyon sok a nyitott kérdés.....!!!!szvsz nagyon az elején vagyunk!!!számomra egyre világosabb,hogy ez a KF csapat pitiáner, simlis banda!!1 éve szórakoznak a semmin,ha komoly tervek lennének nem gondolnám hogy 60k részvényen menne a szarakodás!!beszélünk 90 millió forintról.....!!!utánozzák a nagyokat......!!!!azért arra is kíváncsi leszek,hogy opm papírok kihez mennek.....remélem azokhoz akikhez kerültek KF elsőbbségi részvényei is,mert ha nem,akkor elég kilátástalan a helyzet!!!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!