Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Igen én is tudom, h ez még ‘istenes’ amolyan elmegy átlag, sokan 3-4 körül vannak... a nyári cigpannonia nyerőm itt van most, remélem hasonlóan alakul majd, bár jelenleg pesszimista vagyok...
Én is bízom a józan eszükben. Csak a DVG pakk kapcsán ugye nem sikerült olajozottan, hogy megegyezznek. Remélem itt tényleg megszavazzák, mert maguknak tesznek keresztbe, ha nem.
miert ne valtanak le magukat?Mi ertelme lenne ha maradnanak? semmi az eg vilagon megszavazzak andorekat az mindenkinek jo nekik is, igy is eladtak egy rahedli reszvenyt nem latom ertelmet hogy tovabb akadalyozzak a folyamatokat.
"...a 2020. november 23. napján 10
órára összehívott megismételt rendkívüli közgyűlés megtartására nem kerül sor, a közgyűlés közzétett
napirendjén szereplő ügyekben a Társaság Igazgatósága dönt..."
Tolja lefele, csak 1 db-okkal. :D Így eltart egy darabig, míg kitáraz. Gondolom a DVG-re célzott a kolléga, de ott már "csak" 60k körüli darab van. Nem bánnám, ha végre jönne valami pozitív meglepetés, és OTC-n adná át ezt a DVG.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!