Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Azért ne feldkezzetek el a koronavírusról sem....!!azért ez most nem picit írta át a gazdasági életet....!!szóval ne temessétek még a papírt....!!!Nekem ugyan nem sok van...de fel a fejjel....!!
Sajnos rendesen elbaltázták, ez látszik. Teljesen koncepció nélküli a dolog, illetve annyi van KF-nél, h minél olcsóbban venni. Hogy ez 1 év, 2 vagy 5, az láthatóan nem érdekli, azaz nincs konkrét terv/befektető. Én is bíztam benne, belevettem itt, de kár volt. :/ Mindegy kiüljük, max ugrott a befektetésünk, ez is benne volt, mikor egy üres vázba vettünk bele.
Valószínűleg így van, ezért nem veszi meg. Kezdetben úgy gondoltam, H ha valaki kivasarol egy BC pakkot az tervekkel rendelkezik. Elég nagy csalódás ez így.
Valószínűleg KF-nek még így is jobban megéri kipótolni a hiányzó alaptőkét és összeszedni a papírokat jóval alacsonyabb árfolyamon, mint ezen a szinten megvenni a DVG-től a pakkjukat, és gyorsan felépíteni a sztorit.
Igen, egyértelműen a DVG-nél pattog a labda, csak amiatt kérdeztem, mert nem nagyon látszik rajtuk, hogy siettetnék a dolgot. Itt a nagy "két bakkecske a hídon" szituból csak attól tartok megint az elkülönített szekcióban találjuk magunkat, az meg már nem lenne túl pozitív üzenet a piac felé. Nem értem ezt a töketlenséget.
Sajnos ez csak a dvg-n múlik. KF se erőlteti magát, H legalább egy kgy-t összehívna egy alaptőke emelési kísérletre. Ott már tisztán lehetne látni az erőviszonyokat. De mivel nincs tevékenység, így az eredménytartalékba rejtett mínusz az idei mérlegben már le fog csúszni a jegyzettoke terhére és ahogy a konyvelo is előre jelezte vagy tevékenység kell vagy pótolni kell a tőkét. A dvg előbb utóbb kiborit piacra vagy kihigul. Tudjak ezt ők is meg KF is.
Nem az ehep miatt. Minden mást is adok. Globálisan gondolom, H nagy korrekció lesz... Talán 2021 szeptemberig is lehet még emelkedés, de én már sell in May. Biztos, ami biztos.
Meg siethetnetnenek. Én jövő májusig leszek kint tőzsdén. Utána tartok 4-5 év pihit. Addig, ha nem történik semmi, akkor már számomra mindegy. Visszaboritok mindent.
Meg kell venni amit lehet. Dunaújváros úgy tűnik csak les ki a fejéből. Megtartani mindenkinek minden papírt, nem sok van .. aztán majd lesz valami. Úgysem várható itt speka sem... max bukta van. Ez már ilyen :(
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!