Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Sztem KF-nek mindegy most már. Eddig sietett volna ha odaadja a dvg, de így h szenved velük, hagyja az egészet. Tudja h dvg lépéskényszerben van. Majd ha megvan a százalék, kiszorítja őket valahogy.
Érthetetlen már ez a papír. Ilyen magas kockázatú papírnál kellene heti 20-30% volatalitás, h a spekák belevegyenek és csináljanak forgalmat. Befektető ezen az áron még nem veszi, így, h a két nagy tulajnak nagyon olcsó a bekerülési átlagára. Mi a koncepció? Nem értek én már semmit.
Én nem... :D De már venni sem merem, nem tudom mi a cél. Mindenesetre híres illetve hírhedt lett a papper, más topikokban ekézik rendesen. Remélem a spekák azért megtalálják majd.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!