Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Kár nagy tételben ilyen papírba belevenni. Rulett. Ez konkétan rulett. De nyílván aki belevett az látta akkor is az ajánlati könyvet.. nem sokat változott.
A pár hét alatt kb 20x meg is volt nem tudom hova ez a mohóság? Értem én hogy későn beszállók de a fórumozók 90%-a már bukóban van. El kell rakni a nyerőt. Mint írtam egy ilyen papírban ez hatványozottan így van! Ettől függetlenül kitartást! Lesz ez még így se. Csak tovább tart
Sírva könyörgök, ne nyúlkáljatok már fel 1-2 darabokkal! Értsétek már meg, hogy kell az alacsony árfolyam, hogy KF rendesen többségbe kerülhessen, és elkezdhesse csinálni a dolgait! Aki azt hitte, hogy pár hét alatt triplázhatja a pénzét, az most tanuljon türelmet. Ne rinyáljatok, hanem üljetek rá a kezetekre. Bár az még jobb lenne, ha eldobálnátok a részvényeket, mert akkor hamarabb szakadna be igazán az árfolyam, és kerülne jobb alkupozícióba Ferenc.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!