Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Nem mondtam, hogy nem mentek el. Csak akkor lenne kb csak határozatképtelen, ha ők nem mennek. Csak nem jelentkezett senki, azért lamentálunk itt a kollégával. :D Nem a kgy döntésekre voltam kíváncsi, bár Akkoban is simán beírták közben a neveket, igaz ott pozitív volt, hogy Winghez köthető ember jött. Itt valszeg egyelőre KF-hez hasonló semmitmondó stróman nevek jöhetnek.
Ne kezdjük itt a hülyeséget ha kérhetem. Nyilván meg volt tartva, nyilván volt elég szavazat. Mint mindig gondolom titoktartás és jön a közlemény kora délután.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!