Most nagyon undorító dolgot fogok írni: szóval talán most én vagyok az egyedüli, aki ellendrukkere a MOL-nak (annak ellenére, hogy előbb vigasztaló szavakat pötyögtem). Mert ha benézne 14 alá, visszavenném a nyomorultat, hogy kisajtoljam belőle azt +20 %-ot, amit kiengedtem a karmaim közül 1 hónapja...
De ezért ne utáljatok nagyon...:-)
Jaj, de kis undok vagy ! :-)
Most a "Mesterfokon a pénzről" című könyvet olvasom (no és a Pöttyös Panni az óvodában címűt, de azt a lányomnak esténként).
Minden sokkal jobb úgy, ha van egy kis előjáték. :-D
Nekem a tömény tőzsdei tananyaghoz kell egy kis általános bevezetés is.
Mazsola, a portfolio - annak ellenére, hogy itt található kedvenc fórumom és fórumozó társaim - az egyik legnegatívabb web-page, amit valaha olvastam.
Kedvenc szórakozásom, hogy a jobb oldalon található főcímekből összeszámolom, hány darab sugall pozitív dolgokat. Mindig alul maradnak az ellenkező pólussal szemben.
Az újságírók úgy látszik ezt tanulták az iskolában, hogy a pánikkeltésre ugranak jobban az emberek.
Ha mégis akkor irány a szakadék. Egyébként olvastam 9:27 cikket, de nem gondoltam volna, hogy ennyire befolyásolja az árfolyamaot. Lehet hogy néhány újságírót máglyára küldenék. "Hatalmas bukás.." Nincs ebben semmi rendkívüli, úgy keresik a gázt, hogy fúrnak, ha nem talált akkor ismételten fúrnak. Miért lenne hatalmas bukás. Megpróbálták és nem jött össze. Itt csak az baj hogy cikk azt sugallja, hogy itt világvége, holott csak egy sikertelen próbálkozás.
egis topik