Olyan szempontból fontos, hogy milyen közeg van körülötted amikor alakul a zenei kultúrád.
Mondjuk, lány koromban két nagy tábor létezett, voltak a Depeche Mode osok és a Bonanzások.
Ahol felnőttem, ott a fiatalságom alatt nőtte ki magát a tankcsapda, jelentős befolyásoló tényező volt. Már nagyon régóta, minden évben fix program az év utolsó csapda koncertje otthon, mert az más, az a miénk... nem tudom elmondani jobban.
De azt hiszem mindegy is.
Bakker... elmélkedés közepette ötévest nem tettem le aludni... még most mos fogat... fééél tííííz :))))
Pont azon gondolkodtam... igen, valószínűleg korosztályi eltérések lehetnek közöttünk.
Fiatalabb koromban hallgattam én ilyen zenéket, mert a szüleim ezt hallgatták. Mondjuk hallgatok én a mai napig Collinst, vagy Springsteent, Szörényit vagy Kóbort, hogy Koncz Zsuzsáról vagy Cseh Tamásról esetleg Bródyról ne is beszéljek.... csak... csak nekem ők mást jelentenek. Mást látok bennük és mást látok a maiakban. Nem jellemző rám, hogy tv t néznék, inkább zenét hallgatok. Sokat, nagyon sok zenét hallgatok.
Miért is írtam le? Már nem tudom mit akartam...
Mindegy egy a lényeg, tiszteletben tartjuk egymás véleményét :))
egis topik