Nyugi Lui pár seggfej még annyit sem ér hogy felidegesítsd magad rajtuk, "stay positive" és csak nevess rajtuk.
Már leírtam hogy a ralli előszele az efféle figurák megjelenésével kezdődik, én ennek csak örülök, miközben egyre szánalmasabb szöveggel megy a paráztatás, hogy be tudjanak végre vásárolni.
Jó reggelt,
Az, mondjuk tényleg vicces, hogy az elmúlt 6-8 hónap során abszolút ellentétesen mozgott mozgott a papír Veress úr tranzakcióival. A kontra indikátori státusz -akár teccik, akár nem- ráaggatható a bennfentesünkre.
Ámbátor, nem erre hivatkozva vallom azt, hogy bőven alulértékelt a papírunk jelenleg. A 100HUF alatti fikciók nem valóságszerűek...
Viszont, abban is egyetértettünk, hogy hosszú távú befektetés kapcsán tuti befutó!
Bár, ha a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...
...és mi köze ennek a genezishez????
Semmi. Még analógia sem vonható semmilyen szinten. Nem tudom ki vagy, mit tettél le az asztalra. (és hány nick-kel írogatsz, esetleg véletlen összekeverted őket, így sikerült más helyett válaszolni, akkor ronda bukta) De az első hsz-eddel nagyon gyökszi gazdagodó stílist ütsz meg. Te vagy az??????????
Én nem személyeskedtem növénykapi. Ne piszkáld, menj a helyedre, ahol eddig voltál, tuskó dumád senkinek sem hiányzott. Mindig jön egy-két vadonat új gyökszi.
"Ez sem jó hír: "
Az esetek zömében ezeket a tranzakciókat ezekkel ellentétes irányú elmozdulás követte, ezért a szabályerősítő kivételek kivételével megállapítható a kontraindikátorság. Ezt már számtalanszor beszéltük itt a fórumon.
Szerintem az 1Q nagyon gyenge lesz,mert a véleményem szerint a rádió nem tudott nyerőt termelni még.
Ez sem jó hír:
Bennfentes eladás az econetnél (2010. május 14. 8 óra 3 perc)
Ajánlások száma: 0
Ajánlom
Bencze György igazgatósági tag 2010. május 12-én tőzsdei ügyletben, a Concorde Értékpapír Zrt. mint befektetési szolgáltató igénybevételével 9.090 darab econet.hu Nyrt. törzsrészvényt adott el, részvényenkénti 110,68Ft-os átlagáron. A fentiek következtében a Bencze György tulajdonában lévő econet.hu Nyrt. törzsrészvények mennyisége 36.600 darabról 27.510 darabra csökkent.
ez igaz is lehetne, ha végre képes lenne profitot termelni, mert sajnos erre mostanság nem volt példa...vmiért nagy a csend a cég körül, reméljük, hogy képesek egy jó Q1-re..
Econet topik