hogy látna reálisan?
tegnap még ezt is elfelejtették közölni mennyi is jut a kv-eseknek
nomeg a fizetési meghagyások nagyságrendje sem ismert
még egy tavalyi konszolidált mérleget sem mutatott a cég....
Mi is buktunk, nem is keveset. MI már ismerjük a tözsdei trükköket.
Beszopattak benneteket rendesen. Sajnáljuk és nem kárörvendünk. De örülnénk, ha fellépnétek ezek ellen minden törvényes eszközzel, mert ami itt MUTYI-ORBÁNIÁBAN folyik az már nyilt bünőzés.
De te akkor se örülj és vigyorogj!!!!!!! Elég baj az nekem, hogy bukok. Nem téged okollak... De ne légy kárörvendő, főleg úgy ne, hogy nem ártottam neked... Ez a viselkedés a lenti jelzővel illethető, és még a finomabbat vettem elő...
Az a baj, hogy ti benne vagytok ebben a szarban és "NEM LÁTOK REÁLISAN". Akkorát buktatok anyagilag, hogy nem tudjátok elfogadni, hogy elment a több éves sporolt pénzetek. Mi csak másokat akarunk megóvni attól, hogy könnyes szemmel sirjanak a monitor elött, mert csalókra bizták a pénzüket!
Nyugi ne hergeld magad, had élvezzék a kötekedést, ha nekik ez örömet okoz!Vannak ilyen emberek akik más idegeskedésén élvezkednek, legyen ez a legnagyobb örömük,úgyis itt töltik gép előtt az egész életüket!
Válaszolok magamnak. Több 10e darabra tippelek és a hétvége inkább zárásra késztethet emberkéket. Délig meg jöhet a tájékoztatás, hisz már 4 óra az utalás felső határa.
Mindenhol nyomom, ha valaki megérdemli... Örülsz, hogy szénné bukom magam...?? Milyen ember vagy te...??? Ez olyan, mintha tapsolnék és vigyorognék, ha bejelentenéd, hogy meghalt valaki a családodból... Nem lenne tőlem normális, igazi szarkupacnak érezhetném magam. Így viszont úgy érzem, te vagy az! Úgyhogy menj haza, és szégyelld el magad. Majd utána engem is furdal kicsit a lelkiismeret, hogy leszarháziztalak... Addig biztosan nem!!
E-STAR