Labancz !
Ezek a BÁTOR emberek 1 hónapja, amikor még ettől függött vlmi- még ennek az ellenkezőjét mondták. De ha ők bátrak szerinted ki a gyáva?
És ne izgasd magad amiatt, hogy a külföld majd mit mond. Ne félj!! Ha nekik pénz esik le mindennel egyet fognak érteni. Ha nem akkor meg semmi sem lesz elég jó.
azt mondok, amit akarok, okkay?
te is azt mondasz, amit akarsz...
ki is b@szta el azt a pénzt? megvan már az oka, az eredete? te ott voltál? tudod, hogy mi f@sz van? te ismered a kiadási oldalt pontosan? tudod, hogy mit lehet még meghúzni?
én már akkor tudtam, hogy Gyurcsányból miniszterelnök lesz, amikor még az ország azt se tudta, hogy eszik-e vagy isszák ezt a nevet... régebb óta ismerem a rendszert mindenhol, mint azt gondolod...
Gentle, egy dolgot fogadj el tőlem: legyél mindig nagyon előzékeny és udvarias mindenkivel, mert soha nem tudhatod, kivel sodort szembe az élet! Hasznodra lesz!
de értem.
adóellenes vagyok, többször fröcsögtem is az adóim miatt, ill. hogy bezzeg mások milyen keveset adóznak - ma is
az állam SZABÁLYOZÓ szerepét hiányolom, erről szokok írosgatni
a REDISZTRIBUCIÓS szerepét utálom, mint a szart, mert korrupcióra ad lehetőséget, tunyaságra ad lehetőséget, demagógiára ad lehetőséget - nekem meg arra, hogy bepöccenjek, vegyek egy gépfegyvert, a cigókat halomra lőjem, a PR-pöcsöket halomra lőjem, sőt mindenkit halomra lőjek, aki nem abban a pozícióban van, ahol lennie ekllene képzettsége/képességei alapján :)
csak az a baj, hogy a rohadt Mátrix meg nem akarja kiadni azok kódját, akik ilyen potenciális célpontok, így aztán nem tudnék mire lőni - terrorista meg nem vagyok, hogy 1 bűnösért akár csak 1 ártatlant is eltegyek láb alól (bár náluk inkább 1:10 vagy még rosszabb az arány)
labbancz,
hogy van merszed ilyet mondani?
Becsülöd a bátorságukat? Ez komolyan viccnek is rossz. Miután eltapsoltak közel 1000 milliárdot? Meg halmazati büntetésként kivetnek rád 50 újabb fajta adót, ahelyett, hogy a kiadási oldalt tennék rendbe irgalmatlan intenzitással? Na nehogy már az egekbe emeld fletót, mert beszarok.
csak ha valami nem műxik,nem kell egyből mindent elvenni az adófizetőktől.lassan is hozzá lehetne szoktatni őket.de az érem másik oldala,hogy a saját "fajtájukat is hozzá kellene szoktatni.naponta 10 munkanélküli jön hozzám,adjak nakik pecsétet,de dolgozni nem akarnak.ezt ki fizeti vazze',én +te.
Vérlázító a te mocskos szád, matrix. Ráadásul itt most nem is ez a téma. Azok, akikről beszélsz, azok ugyanolyan joggal magukénak mondhatnák ezt az országot, mint te. Ők nem tehetnek a politikusok gazemberségéről. Ők nem okai, hanem szenvedő alanyai a teféléd és mások "úri huncutságainak"
Vagy cserélnél velük?
maximálisan egyetértek ezzel a gondolatmenettel...
már rég megérett az ország ezekre az intézkedésekre... a szabadrablásnak vége...
tudjátok mit? becsülöm a bátorságukat, hogy ŐK MERIK ezeket bevezetni, elkezdeni és tuti végigviszik!!!
Törölt felhasználó2006. 06. 10. 13:18
Hû a mindenit! Itt aztán beindult az anyázás! Persze Ferkó is besegített..
AKS: Majd elküldjük a pech-nek a disznóságok ÁFA tartalmát, hadd örüljenek...
Az elemzõknek is üzent a miniszterelnök: jön a zakó hétfõn újra, ha a megszorítások nem lennének elegendõek, aztán meg, mire talpra állnánk: itt az árfolyamnyereségadó szeptembertõl.
Belerúgni a macskába - aztán irány a beszéljük meg szoba. Van még másfél napunk rá, hogy felkészüljünk a hétfõi újjabb buktára. Tiszta fejjel.
nem ferit akarom védeni, de ezek az intézkedések már régesrég szükségesek voltak, csak persze enyhébb formában
a világ részvénytársaságai brutálisan jól teljesítenek a globalizáció "éretté" válása óta, azaz a keleti blokkban végbement gengszterváltás óta. (meg mondjuk előtte se voltak rosszak...)
és ebből Mo. mit profitált? lényegében csak azt, hogy idejött a külföldi tőke know-howt hozni meg foglalkoztatni (ami azért király), egyszersmind piacot is nyitott magának (lásd külkerdeficit- no ez már nem olyan király)
magyíarán: a munka oldalon jót nyertünk rajta, de a globalizációval a tőke oldal kaszál csak igazán, sőt mióta Kína et al is porondra léptek, nálunk se olyan jó már a munka oldal...
mi következik ebből? nem elég, hogy nem kapcsolódtunk be a világgazdaság erősebb oldalán (csakis a gyengébb, a munkás oldalon), elpazaroltunk rengeteg évet, elherdáltuk, elfogyasztottuk, elköltöttük, sőt "eladósodtuk", még mindennek tetejébe képzés terén is minden maradt a régiben: idegen nyelvek alig, IT alig
olyanok ma a magyarok, mint egy beszűkült bretagne-i paraszt. nekünk José Bové kell (Torgyi) meg a többi demagóg farok. Gratula!
amúgy meg ez mindenki közös sara, ez volt a mondókám lényege...
" Gyurcsány: 3 nagy reformterület - marad a 13. havi nyugdíj és a családtámogatási rendszer"
így is van.támogassuk a 6-8 gyerekes fasszopó cigányokat,dolgozó emberek terhére.mi lesz itt india?tényleg felháborító,sőt egyenesen vérlázító!!!!!!!!!
mindenkinek megvan a maga lehetősége...
nem akarlak meggyőzni, te se próbálj engem...
csak a véleményemet mondtam el...
a legfontosabb kérdés, mivel 90%-ban külföldiek kezében vagyunk, hogy ŐK hogyan fogják értékelni ezeket az intézkedéseket...
a piac érdekes dolgokat tudott már eddig is produkálni a történelem során...
labbancz !
Azt hiszem félreértesz valamit. Itt ferkó nem a saját nadrégszíját húzza összébb, hanem az enyémet próbálja.
Világosan szólva: más f@rkával veri a csalánt.
Törölt felhasználó2006. 06. 10. 13:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
mondanám hogy cigányország ,egy zsidó vezetésével,de a végén még rámfognák,hogy rasszista vagyok :-)
dühöngő