Azt se felejtsük ki,hogy ehhez kellett egy olyan kormány ami végig asszisztált a bankok ámokfutásához.A fogyasztóvédelmi szerepét véletlenül sem akarta ellátni.Ha bemegyek a boltba és lejárt szavatosságú tejet forgalmaznak,akkor a bolt üzemeltetőjét fogják megbüntetni,esetleg bezárni,na a devizahiteleknél fordítva volt: mindenki hülye aki felvette,minek vette fel egyáltalán? Akik ezt mondják arról hallgatnak,hogy ezeket a hiteleket ilyen formában nem is lett volna szabad folyósítani!
Szerencsés voltál,hogy 2002-ben vetted fel,és pont a válság kezdete előtt járt le a devizahiteled.Vetted volna fel 2008-ban,akkor nem írod azt,hogy "folyamatosan csökkent a törlesztő".
A Bank megtévesztett hiteltermékével-jogalap nélküli gazdagodás volt a jó jogcím erre.- Ez a bankszakmai és banketikai vélemény. Ez a termék az ügyfelekre nézve etikátlan volt! Arról nem is beszélve,hogy ki kezdte a reklámozást...
Azt kellett volna vizsgálni, hogy hol tért el az akkori törvényektől a bank illetve, ha megszegte a hitelszerződést azt kellet volna szankcionálni és visszaállítani az eredeti állapotot ennyi.
Ajjajj ,ez felér egy bal horoggal,de ugye nem akarod tönkretenni a Gyulát?! Én nem ismerek olyan devizahitelest aki jól jött ki a buliból ,nem kéne súlyosbítani a helyzetét.A bankoknak így is sokkal nagyobb elszámoltatásban kellett volna részesüljenek,mint amit a Fidesz kirótt rájuk...Gyula huncutkodott,de nem tudom érte elítélni,amit a bankok műveltek abban az időszakban Gyula bűne hozzájuk képest elenyésző.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint amikor a galambokat sakkozni tanítod, a végén az összes bábut feldöntik, majd a tábla közepére szarnak és azt hisziknekik van igazuk.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint amikor a galambokat sakkozni tanítod, a végén az összes bábut feldöntik, majd a tábla közepére szarnak és azt hisziknekik van igazuk.
És, hogy mi sem bizonyítja jobban, hogy te is tudod Gyula, hogy igazam van, az az, hogy a nickedre ráguglizva ezt dobta ki a net egy jogi fórumon: . “gyula1971#e-mail . 2015.07.28. 18:06Érdekes kérdés és válasz alattam. . A hitelfelvételi csalás elévül? Ha valótlan adatok alapján kap valaki jelzáloghitelt, bank kiadja, nem tudják fizetni a hitelt, mert nem valós a jövedelem ami a hitelbírálatnál volt 10.-évvel ezelőtt?” . http://www.jogiforum.hu/forum/21/40955 . (a nick pontosan ugyanaz és az írásmód is árulkodó) . Tehát pontosan tudod te is, hogy mit tettél, hiszen egy jogi szakmai fórumon érdeklődtél még 2 éve is az elévülésről...
a 90es években kb úgy ment a hitel, hogy haverkft-je adott egy igazolást amit simán elfogadtak szerintem az autóhitelek 90 százaléka ilyen volt ja és persze úgy intézték, hogy az önrész kijött a felértékelés-vásárlási ár különbségéből ha behoztad külföldről pár havi részlet is zsebben maradt így ment ez lakáshitel detto
Én fizettem becsületesen 3-évig a hitelt,a banki alkalmazott tanácsolta,hogy tartalékoljak a kiutalt hitelből a törlesztésre. Tehát tartsak vissza pénzt,hogy tudjam fizetni. De hát kinek az ötlete volt a jövedelem igazolás nélküli jelzáloghitel, ki reklámozta ezt, nem én!
Gyula azóta is itt tart. Ugyanakor ilyen tudás mellett van arca befektetési tanácsokat osztogatni jobbára olyanoknak, akik nem ismerték a korábbi itteni ámokfutását. Nos, számukra hoztam fel ezt a topicot:)
devizahitel