Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Az IT vonalon eddig lehet eljutni, plusz még egy kis apró. Üzleti terv alapján sincs csodavárás. Te és egyre kevesebben még páran azt a csodát akarják átélni ismét amit Konzum, opus vagy 4ig művelt. Ahhoz viszont komoly vagyonelemek kell hogy érkezzenek. A cég Holding, ezt nem felejtjük, bármire alkalmas lehet, de IT vonalon ennyi a sztori,ezt a cég is kommunikálja folyamatosan. Tehát vagy lesz csoda ismét a BÉT - en /és erre 2025 gyönyörű alkalom / vagy tényleg ennyi volt a sztori. Szerintem mindenki magában titkon tudja miért szenved még itt, miért nem húzott el a pics..ba.
Pláne ha még ideteszik a repteret is, egy laza holding vétellel itt is vannak! :D Mi érdeke volt a 4ig nek anno feljelenteni minket azzal az 1db szarházival összefogva?
Nyugodt vagyok. Írt vagy hívott ma 17 ember mi a fax van. Ez amit láttunk. A kedves szavakat sajnos kiérdemelték, válogassák ki ki mit vesz magára belőle. 70 körül simán elment volna az az utolsó pár hét, de hát ők tudják hogy 10% mit ér még. Jó pihenést mindenkinek. Igyunk, ne agyaljunk.
Doc! Engedd el idén a pappírt! Az adóoptimalizálóknak próbáltak “segíteni” az árfolyam leszórítással. Van aki előbb elkezdte hátha napon belüli pánikkal jól vissza veszi! Profi külsős cég! Rekord alacsonyan vehettek mai is srv-t! Aki akar és tud higítson, ahogy “ők” is teszik! A többiek meg ne itt legyenek hanem a családdal! Januártól szerintem erős kéz és tiszta fej kell! Szvsz!
Ez nem az sajnos, ezért újból költőileg megkérdezem hogy a 2019 december végi 4 millió darabos kölcsön pakk vissza lett adva már az Úraknak? Vagy már hideg vizet ihatnak rá? Árfolyam is szétverve, papírok is huss...
Nekem már semmit se kell írni, köszönöm. Azt nem értem h hat év távlatából, hogy létezik az, hogy a deltánál mindig csak az esés az érdek és, hogy egy cég gyarapodási érdekeit ez mindig felülírja, hogy ez a legfontosabb érdek. Állítom, ha nem kezdik el ezt a szaros MRPjüket, akkor ma jóval feljebb az árfolyam. Úgy nehéz emelkedni, ha maga a cég folyamatosan valami miatt az esésben érdekelt. Nyilván egy opus, 4ig, appennint se kell félteni, de ott azért nem csak egy az irány 6 éve. Nem értem már ezt az egész deltát, hogy mit akarnak így. Most akkora üzlet nekik arra várni h az osszes bennük bízó adja el bukóval? Ez az üzlet filozófiátok hat éve csontos, mi, ez? Meg tőzsdeszakértő Berki, ez, ez a tőzsde amit csináltok hat éve, ez? Hogy ki be pakoljátok az embereket, meg a részvényeket, ez? Vissza fogjátok kapni ezt az élettől, ezt megúszni nem lehet, gondoljatok a sok általatok becsapott emberre miközben költitek a pénzüket, gondoljatok rájuk, meg arra, hogy hogyan is jutottatok ehhez a pénzhez....
A Bét szégyene ez a fos. Hiszek a karmában, és biztos vagyok benne, hogy aki asszisztált ehhez az egészhez, majd megkapja méltó "jutalmát"! Idő kérdése, a karma mindig is működött ,és működni is fog..
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.