Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nem az én gondom,de leírom. Felesleges félni,tartani a DELTA részvény vásárlástól. Mikor eljön az ideje pillanatok alatt 100 forint felett lesz. 200 ft felett nekem utólag senki ne problémázzon,hivatkozzon írásokra. SŐT ! Én folyamatosan mondtam a vételt 40 ft alatt is . 99 ft-ig elment. Tehát aki a felvázolt, várható jövőkép miatt vásárolt 40 ft alatt az már 100 % pluszban van. Mindenkinek évei voltak,hogy átértékelje, hozzá igazodjon az árfolyamhoz. MOST itt izmosodik 80 forinton. Nekem teszik, ezért is foglalkoztat a DELTA részvény, a szép jövőkép miatt. Jó a kedvem. Várom a következő szint lépést. ui: Szóval nem a kétségeim miatt írok hanem a felszabadult, szép jövőkép miatt.
Az én ajánlásom ! Aki nem napokra, néhány hétre vásárolna, az nyugodtan befektethet most a DELTA cégbe. Érdemes itt 80 forinton, kilehet használni,hogy itt tartják. Én komoly ,folyamatos építkezést várok a DELTA-nál. Mint írtam, itt nem "mezei" akvik lesznek. A srv vásárlások újra meglesznek támogatva más típusú vásárlásokkal. Jó az mindenkinek. Az idáig vásároltak ( 36 forinttól ) mindenkinek ,egyre nagyobb pluszban lesznek. Esetleg akvikhoz részvény beszámítás, részvény cserebere , stb. Lehetőségek tárháza adott !!! 383 MILLIÓ darab részvény. Van,lesz előnye is a sok részvénynek. Én ezt várom. Szép "történetet" . :-)
Augusztus a nyaralások főszezonja. Jó ha megtartja a 80-at egész augusztusban is. Alapok nem vásárolnak, hír nélkül ugyan miért mozdulna pozitív irányba. Forgalom még egy jó ideig ilyen gyenge lesz. Majd az ősz hoz némi forgalmat emelkedést. Legjobb esetben is év végére talán lesz újra 99 ft.
Ez a hónap úgy érzem érdemi emelkedés nélkül lemegy már..augusztusban ki mire számít? Nyaralások vége, elkezd mocorogni a papír? Kellene valami hír is.. lassu víz partot mos jelige tökéletesen illik erre a papírra..🫡
Gondolom segíteni akartak az információval. :-) Nehogy "belepusztuljunk" az árfolyam lekövetésében. Jó arcok. Igazuk van,de én pedig a napon nem akarok "megvakulni" . :-) Akkor már inkább az árfolyam. Úgy is tudom a jóóót, így könnyebb várni. :-)
Írtam egy MAGÁNTŐKEALAPNAK,hogy miért várnak a DELTA részvények vételével amikor a NER BANK-ja már megtette tétjeit. :-) Ők 200 ft felett vesznek ? Addig a BANK-é a lehetőség ,le van osztva mikor ki,mit és mennyiért ??? Válasz megjött . NYARALNAK, nyaraljunk mi is. Hát, ha csak ezen múlik. Ennyi. :-) ui: El is jön aminek jönnie kell. Műsor folytatódik majd szerintem. Itt pedig tisztán látszik,hogy eljátszadoznak 80 ft-nál. Ha ez kell az indulás előtt akkor, ám legyen. :-)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.