Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért az előttetek van képvilágilag, hogyha: 1. TRUMP nyer novemberben akkor Viktor ott fog ülni a beiktatáson a dísztribünön , mögötte több sorral a nagy amerikai nyugdíjalapok tulajdonosai. Akiknek az agyában az fog járni, hogy kellene venni valami magyar cég részvényeit csak úgy poénból. 2. 2025. tavaszán leszáll az AIR FORCE ONE Ferihegyen TRUMP Európai Turnéjának első állomásaként és a konvoj felmegy a Karmelitába Zsíros üzletek köttetnek majd. persze, persze hol van még ez gyerekek. November olyan messze van még.
Én is itt vagyok, tele deltával, ülök rajta mint Pató Pál úr, szépen gyűjtögetve hozzá amikor megijednek a büffencsek. Gyönyörű lesz mikor elfojthatatlanul kitör. Ne sajnáljuk azt aki menekül és egyik papírból a másikba ugrál elolvasztva a pénzét. Én hála az Úrnak szépen fialtattam már eddig is ezt a sokak által anno becsmérelt pappert.
ÉN még itt vagyok, mint egy csendestárs! Van papírom nagyon lentről. és bőven 80- on túlról is. Szép csendben gyűjtögetek. 300 alatt nem szándékozok lelépni. Sok nyerőt és kitartást mindenkinek!
még annyit, ha van egy kis pénzem mindig veszek, emiatt és a kitartásom végett már teljesen hülyének néznek mindenhol, a családban már nem kell deltáznom, megteszik helyettem! :D
De te legalább még itt vagy. Sokakat kiejtettek ........................... Én nem azt bánom,hogy nem adtam el a mostani emelkedésnél 90 ft felett hanem annak örülök ,hogy a kezdeti emelkedésnél nem adtam el 40-60 forint között. Emlékszel ? Kérdezted,hogy nehogy úgy járjunk,hogy ez is csak egy fellángolás. Én mondtam,hogy nem járunk úgy, ez más most. Így lett !!!!! Ezek brutál sok pénzt akarnak keresni a 383 millió darab részvénnyel. Nagyon nagy játék készül itt szerintem. Most ezzel a 80 forinttal "keserítik meg néhány ember életét. Leginkább azokét akik az emelkedésnél 80ft 99 ft között vettek. Azoknak üzenem,hogy nem néhány hónap alatt kell duplázni. :-) Ettől még duplázhatnak. :-) :-) 2 hónapja vettek csak. :-)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.