Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Szia Moodi ! Örülök,hogy vannak akik azért jönnek ide,hogy "elmélkedjenek" a DELTA cég jövőjéről. Érdemes elgondolkodni "valamin" , mindjárt szebbnek látja mindenki a jövőt és nem azt,hogy most pihi van( nem baj ). Szóval okosan, sunyiba az MRP program vásárlás egybekötve lett az alapok vásárlásával. SZVSZ-közös munka, megbeszélték. EGY CSAPAT ! Így tudták megoldani és az alapoknak is van mire fogni a vásárlást,hogy ne gondolkodjanak el a kisbefektetők,hogy kb 1,5 milliárd forintért miért vettek az alapok részvényt. És hát miért volt fontos a r. k.gy. ? Miért indult meg az emelkedés ? Ha nem lenne valami a háttérben akkor ráértek volna megvárni az őszt. És még jön a többi saját részvény vásárlás , szerintem újra egybekötve alapok , magántőke alapok vásárlásával. Én így gondolom, ez szerint is cselekszem. KOMOLY emelkedést várok,írtam. Nekem mindegy,hogy ősszel vagy tavasszal. Mint már sokszor írtam, 2025 őszére várom,hogy igazából megtudjuk, kirajzolódjon a DELTA szerepe az Országban mint IT szereplő. Persze a relatíve árfolyam magasságot már előtte is elérheti, tavasszal. Jövő őszre várom,hogy beálljon egy szintre. További jó okoskodást kívánok neked. UI , Rendkívüli közgyüli + MRP vásárlások + alapok vásárlása. Mindez kb egy időben. :-) :-) Ez csak a kezdet. szvsz.
Az a 0.6 forint lehet a banki 0.45-1.00 % kezelèsi költsèg. Èn is 75-êrt akartam venni, de vègül 74-re tettem ajánlatot, hogy a banki költsèg ne terhelje a jövöbeni nyeresèg várakozásomat.
Szia Manopi! Én háttérből figyelek és szűröm ki, ki az aki lényegi meglátásokat is ír! Ne foglalkozz a sok negatív emberrel, (sajnos magyar mentalitás! 😒), mert van aki szíves3n olbassa az írásaid. (Nekem is új a nickem. Nem.voltam.egy ideig és újra váltottam. )
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.