Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Igazad volt! De tudjuk, hogy vásár után okos a paraszt! Nincs mit szépíteni rajta bebuktuk. Mi döntöttünk így, s magunk kárt viseljük. Annyi a szépséghiba, hogy e nemes urak egytől-egyig hazudtak, és durván. De ez a pénz a tőzsdén olyan mint a kaszinózseton. Minden realitástól mentes, legalábbis a BÉT. Én úgy tekintek erre, hogy elbuktam, de nem csüggedek annyira, mert "Lesz még itt szőlő és lesz lágy kenyér,
Az igazság lesz úr e föld felet..."
Egyszer elindul Delta le fog fagyni a portfólió annyi ember fog itt megjelenni hogy milyen iszonyat sok papírt vettek 33 forinton és hogy ők tudták sőt megmondták, sőt 1000 alatt egy darabot sem fognak adni...
Azt te is tudod hogy mindenki nem dobhatta. Aki dobta annak köszönjük hogy leverte az árat. Annyit lehet dobni amennyit megvesznek. Nem hibáztatok senkit se aki dobta az ügyes volt, de nehogy arra legyen valaki büszke hogy dobta és ezzel a többi 4000 balfaxnak leverte az árát. Mert ha erre büszke akkor egy bunkó.
sajnos be kell látni, hogy igazad lett, minden azokat igazolta, akik azt mondták h szar lesz, az lett, a tények, azok tények, ott azonnal dobni kellett volna mikor barna kilépett, vagy mikor kijött az MNB büntetés, de legkésőbb 60-nál mikor azt törte
Vezérek 42 felett adták a cégnek, (kitömték a saját cégüket :D) most itt 10%-al olcsóbban zsákolniuk kéne, de nem veszik. Több mint 2millió db részvényt tudnának visszavenni. Ezen érdemes elgondolkodni. Sajnos én amikor 130 volt a részvény már akkor is írtam, hogy felét sem éri. Persze sokan vevőnek láttak. Econet és EST idejében az egyik kedvenc papírom volt,de azóta bottal sem piszkálom. Emlékszem, hogy voltak akik ide hozták a 4IGből a nagy nyerőt, sajnos.
4 éve napi szinten várjuk h forduljon, már a saját magam szemében is egy nevetséges lúzer vagyok :) miközben 38 az árfolyam 2023 09 7.-én, rossz viccnek is rossz
csak nem mindegy hogy honnan és meddig, pl aki csinál egy 40-es átlagot annak már 80 dupla, 120 tripla, és így kurva nehéz lesz akár csak 100 körülre is mennie, ugye 180 körülről esik vagyis akinek mondjuk nem írok sokat 100 az átlaga az mit csináljon, egy 100-as átlagot nem lehet hígítani igazán, ha valaki azt hitte jó lesz és mondjuk 160 körül kezdte venni, ez a leírtak miatt egyre inkább veszett fejsze, de cáfoljatok meg nyugodtan, mert ha mondjuk 70 körül lennénk, de így....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.