Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Elképesztő aljasan, micsoda emberek ezek, esik 80 százalékot, lehet többet is, attól függ honnan nézzük, és aztán így megy fel 80% esés után, szavak nincsenek erre, erre sem...
Így van, de utána adtam is nekik a 37-38-39-en a 33-vételeket és Te is tudod, hogy nem lehet mindig tökéletesen beszállni és kiszállni... Illetve már más papírokba jobban átlovagoltam (opusz), ahol rövid idő alatt szépen kaszáltam, így most figyelek, várakozok és a héten indulok krétára :) ui. Szvsz jelenleg több papírban is lehet nagyobb emelkedés, így néha a DELTA-n túl is kell nézni :)
Viszont legalább vannak szép forgalmak a nyári napokhoz képest, ami számomra kicsit meglepő.... bár szvsz a ner-es broki robotokat átállították vételre :)
Csak egy kicsit panaszkodni kellett.... Bár nem tudom ki az új nyári broki a NER-nél (szvsz cseréltek), de a mai kereskedésben, + - 5 % távolságok vannak a könyvekben (opusz, app, delta). Bár ha bezöldülnek a nap végére a kutyát se fogja érdekelni :)
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.