Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ugyanez a hülye játék ment ott is mint Delta esetében. És mi lett a vége. Aki dobta 160 körül most 184 nézi kap - e vagy csak 200 körül. Életveszélyes.
Sztem nem ördögtől való. Ha jól emlékszem vissza jövetbe is elsők között voltunk anno. De tényleg lehet h most le aztán fél valahova. És abszolút lényegtelen most a v para és ennek semmi köze hozzá ez esetben. Nem tud okos lenni most az ember. Ugye ezt eljátszottak akkor 6 7 alkalommal. De nem volt ez a gane ami megjobban megvakaroztatta az embert, hogy vajon mi a fene a kotta amit csinálnak. Gondolkoztam már azon is, hogy 90 100 rá mindig azt mondtuk beton biztos onnan indul a raketa. Lehet total máshonnan indul és azt a szintet akarják most beloni. Tényleg a fene se tudja sajnos.
Nyilván, most még nem. Csak próbáltam sírás közben egy kis mosolyt csalni az arcokra. Hetek óta nyomják kis minuszokkal lefelé. Mára sem vártam mást. Viszont ma elkapkodták kicsit mert csak a napvégére szokták visszaverni az árfolyamot. Hova ez a kapkodás vajon? Talán jöhetne a fordulat lassan.
.Az jó ha ez nem "vírus rol" szól. Mi lesz ha arról fog? 😜😂Egyébként lehet jó meglátás ez Kismiszkotol perdze ha nem iróniabol írta Gondoltam már erre én is. Mire más lejon mi már ott leszünk 😁de hamarabb is megyünk vissza.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.