Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Nézz rá a chartra. Tavaly decembertől kezdve leszorították 100 körülre erőszakkal. Azóta is ott dekkolunk. Kivéve márciust a korona pánik miatt. Kicsik ott javarészt kivéreztek. 2 hét múlva visszatették 100 ra. Azóta is akorul vagyunk. Lehet itt várni 70 et. Fölösleges. 100 körül kell lennie. Biztosan megvan az oka. Ennyi.
Van náluk már bőven papír nem gondolnám, hogy levinnék azért hogy "olcsóbban" vegyenek még. Ezzel a mennyiséggel is oda rakják ahova akarják. Nekik sem jó nézni a számlájuk több 10-100milliós olvadását...
Szted?🙂 En oktoberre vartam,de szerintem es ahogy az abra mutatja, ez itt lehet 2 3 heten belul. Nyilvan nem olyan szintu lesz mint az első. De panik megint lesz az emberekben, nem csak itt. De ami minket itt erint az lehet hogy ahogy feltudjak rakni barmikor ugy le is ,foleg ha "oka "van es meg szabadulnak is az emberek tole.Az hogy ki rakja ide oda az mindegy. De sztem ketsegtelen hogy meglovagoljak megint majd . Aki lekereskedi annak jo lesz. Aki nem, az var. Isten igazbol nem is az q gond ha lemegy, mert vissza fogjak rakni,hanem az ,hogy a fel le dologg 1 2 3 ho megint csì
Már ismerik az emberek a vírust,nem lesz akkora pánik mint volt ha lesz következő hullám. A gazdaságot sem fogják leállítani olyan mértékben mint tavasszal..
Vajon megulik a kovetkezo virusos hullamot? Teszem fel szepen morzsolodunk le megint majd mondjuk 50 60 ra? Es akkor ennek az evnek tenyleg lottek. Es ott kemenyen lefele még vesznek? Teret adnak masnak is hogy vegyen? Mindig mindenhol legyen beszallo,sose lesz vege😂 Vagy nem engedik el lefele? Facc se tudja baszus mi a ganye van. Az biztos nem szar a helyzet csak kaka!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.