Közel két milliárdos forgalom, és itt van 100 forinton? Máskor ilyen forgalomnál a papír elszáll. Most engedik a tőzsdére a többi papírt, megy a hígítás?
Ezt respektálom, ha jelent az valamit. Én sem mindig shortolok, de ha nincs tiltva, akkor miért ne. És, ha ezért anyáznak, arra reflektálok, és ha ezért kitilt az, akit már több helyről többször kitiltottak, azt tudomásul veszem. Legalább egy kicsit könnyít a frusztráltságán. És ahogyan Einstein mondta: "A valóság csak illúzió, bár nagyok kitartó."
hiába jössz ezzel a lipsibolsi szöveggel, egyik sem vagyok... :) persze a fiytesznyikek ezt már zsigerből tolják mindenkire aki nem tapsikol a Küszöbkasztrónak és nem fossa ugyanazt a birka szöveget amivel kimossák az agyukat. miket hordasz itt össze? járvány elrendezi az agyakat? tényleg ezt kívánod? nem ugy volt h az ellenzék van a virus pártján?
nem állítok valótlanságot... a választások után 2018 ban bizony akkora volt a kereslet Opusra, h volt aki csak 1000 ért tudott venni, mert mki azt hitte h jön a kánaán, csak utána egy valami jött a pofára esés...
Soros duma? látom te is a kormánymédiára fekszel és kelsz, néha azért tájékozódj más forrásokból is! ;) huha! ML bankja felajánlott az embereknek 1 milliárdot, aminek már a sokszorást kiszedték a zsebünkből, hu de gáláns uriember! engem nem érdekel Gyurcsány hiába kevered ide, ugyanolyan patkány az én szememben mint Orbán, mind a kettő egy nagyon rossz kinövése az országnak! milyen érdekes viszont h nem csak az Unióból hanem az USAbol és Németországból sőt a Néppártból is kapja már az ívet a Diktátorunk és csapata, csak így tovább, meglesz ennek az eredménye, ha Trump idén bukik, Orbánt eltakarítják, ez 100! :)
Bocsi de en nem veszem. En vettem 9 evvel ezelott Durvan masfel evvel ezelott Es 48 ft on ami nem volt betervezve. Nem ugralgatok nem shortolgattao es 10 20 30% nyero se hozz lazba. Legkozelebb akkor vennek ha 40 alatt lesz. Semmi eselye annak hogy en valaha is tobbet vegyek meg belole. De majd szolok amikor kiugrok belole 🙂
En jovohet hetfo keddre varnek valami komolyabb bejelentést. De azon kivul mindenképp varnek ma /holnap /holnap utan hirt hogy kinek mennyivel nőtt vagy ki ugrott be. Csak nem a hajóba? 😁
Szegény Istenkének mennyi barma van a világon,és az is mind liberális agyú.Nesze neked globalizáció,nemzetállam ellenesség,bevándorláspártiság,majd a járvány elrendezi az agyakat.
Képzeld, akkor nem engedtek be, mert még egészen nem vagyok annyi, nem kopaszodom és nem is nagyon őszülök, amit szőkeként egyébként sem vennének észre. De jogtanácsosként cégügyeket vállalok! Igaz, már megvan a kettő. Most jön a hahaha ...
Nem követem figyelemmel, de ez várható volt, ugyanis véletlenek nincsenek, csak az általunk nem ismert törvényszerűségek szükségszerű egybeesésének következményei.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.