Most még gyorsan megszabadulnak tőle, akik 50-60 között vették. A többiek meg várják a 200-as árfolyamot, és ha valaki szól nekik, hogy "nézz már körül egy kicsit saját érdekedben", azt anyázzák. Ők tudják ...
Most ott nagy eséseket ne várjon, mert elnök választás van, ezért 20.000 alá nem megy a DOW, viszont van gond bőven, ezért attól se kell félni hogy nagyon felmegy:-))
Bármekkora is lesz a gazdaságvédelmi csomag, kevés lesz, ugyanis még csak most tartunk szerintem a járvány első harmadában. Ez szerintem is további negatív hatást gyakorol a gazdaságra. Igaz ugyan, hogy ennek egy részét már a tőzsde, amelyik azonnal reagál ezekre az eseményekre, már beárazta, de az egészet még szerintem nem tudta, hiába hirdetik, hogy a tőzsde már túljutott a vírusjárvány hatásain. A 2008-as gazdasági világválság is csak most jutott túl a W alakzaton.
most irták nagyobb recesszio lesz usában mint 2 világháboru,maga szerint akkor mi lesz ,?ha igaz lesz?de tényleg ,összeomlás van,és cunamik,az egyik jön elmegy aztán jön a másik,
Ezzel egyetértek, szerintem se, hacsak nem jönnek ismételt bírságok és olyan ügyek, amelyek negatív befolyást gyakorolhatnak az árfolyamra. Természetesen - másokkal együtt - nézzük a beszállás lehetőségét - ismét.
Van "szerencsém" egy kicsit ismerni a csapatot, és egy biztos, mégpedig az, hogy semmilyen információ nem fog kiszivárogni a tranzakció előtt (kivel, mikor, hogyan, stb.) Így aztán felelőtlenség lenne bármilyen véleményt mondani ezzel kapcsolatban. De ahogyan látom, a mai és a tegnapi rally oka más lehetett, noha a publikus kommunikáció ezt sejteti mögöttes okként.
Ezt ismertem, de nem vélek közvetlen összefüggést ezen felszólalás és az Est között. Egyébként már azt látom, hogy befejeződött a profitrealizálás, és 80-körül van a papír.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.