Sziasztok! Szeretnék egy olyan topikot létrehozni ahol megbeszélhetnénk a napi szintű kereskedés csínját-bínját. Azoknak a trédereknek a hozzászólásait várom, akik napon belüli, max 1-2 napos pozíciókban gondolkodnak. A topik egyik alapszabálya, hogy semmi hír, semmi funda, semmi jósolgatás! Csakis a technikai analízisre hagyatkozó, véleményeket várok. Kivesézhetnénk akár nyertes, akár vesztes pozikat, stratégiákat, money managementeket, brókereket. Az instrumentumokat én nem korlátoznám. Lehetne FX, CFD, Certi, részvény, csak olcsó legyen és likvid. Egyszóval szeretnék egy színvonalas topikot létrehozni a segítségetekkel, amiből mind a kezdők és mind a már tapasztalt kereskedők is hasznos infókat meríthetnek. A topik mottója, Minarik Ede, mára már szállóigévé vált mondata: „KELL EGY CSAPAT!” Segítségeteket előre is köszönöm!
Gondolom ilyenkor senki nem nyomul, azért nincs mozgás. Nézd, eza a 10 pip, - amit még mindig nem értek, hogy miért ragaszkodsz ennyire hozzá? - nézőpont kérdése. Fő műsoridőben valóban lehet csak egy perc, de 1 lottal bekötve 100usd, ha a zsebembe kerül 1 perc alatt az f@sza, ha kiszedik belőle, az sz@r!
már rég bezárt a főidős
főtrédben ez 1 perc se
ilyenkor nincs mozgás, de spread az van rendesen
ki az a marha aki ilyenkor nyomul? )))))
tegnap este 24:00 után viszont repült minden amerre volt akkor hacacáré volt az euusd-n
tudom mert pityeget s stop
eurusd felmehet reggelre a letörésig 1.3840
Félre érteted a 73. HSZ-t. 1:500-nál sokkal gyorsabban tünik el a pénzad a számláról, mint 1:100-nál. Ezért sokkal óvatosabban kell bánni a pozikkal. 1:100 se kicsi.
De azt senki se említi meg, hogy a forexnél napi elszámolás van adó szempontjából a nem forintos számláknál (MNB közép árfolyamon) és ennek éves összesítése az adóalap ÐÐÐ
Én ilyet nem írtam. Nekem tök mindegy mekkora a tőkeáttét, én egy pozin max a tőkém 0.5%-át engedem veszni. Ez 1:1 is ugyanannyi lesz, mint 1:500, csak a fedezet között lesz külömbség.
-DAYTRADING-