Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jah, én is bullra váltottam. Majd egyszer biztos megértem, miért nem volt jó az elmélet, de mikor a második adat után is csak azt láttam a papíromban, hogy villámgyorsan visszadolgozta az esést, akkor kénytelen lettem levonni a következtetést.
A franc se ideges - halló - ! Csak magamnak szólt a megjegyzés - az egyik számlán azért sikerült kivárni a 6700 feletti tartományt :))!
Én pozit építek és higítottam a 6550-est, így már 6616 az átlag ami a közeljövőben könnyű szerrel elérhető!
Definition
The Bloomberg Consumer Comfort Index is a weekly, random-sample survey tracking Americans' views on the condition of the U.S. economy, their personal finances and the buying climate. The survey was formerly sponsored by ABC News since 1985.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?