Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kb. ugyanitt. Amikor a covid előtt minden okésnak tűnt, akkor sem voltunk sokkal lejjebb. Aztán a "járvány" tök jó ürügy volt zuhanni, hogy aztán még több pénzt tudjanak az alapok keresni. Az összes többi csak körítés meg parasztvakítás :(
Nincs shortom. Utoljára hétfőn shortoltam, csak 50 pöttyöt. Általában annyit várok.Ha nem éri el viszonylag rövid idő alatt, akkor keresek egy kiszállót, miután a profitot már kb.5 pont pluszba húztam, biztos, ami biztos alapon, aztán újra próbálkozom. Több kisebb nyereséggel is össze lehet szedni a kb.50 pöttyöt.
06.13-án és 06.15-én is alsó kanócos napi gyertyával vételi erő, pénteken jött is az új ATH 16425 környékével...16000 körül van egy rés....de kérdés megveszik-e újra az esést...
na igen...bár én azt látom, hogy a háborús híreket telibeszarják már...szerintem max. valami durva nukleáris támadás vagy ilyesmire lenne odafigyelés....az hogy 5 km-t ezek mentek előre vagy amazok meg hány ember halt meg meg épület omlott össze nem is nézik már....
őszintén megvallva nem érti az ember mit árazunk most....kamatemelések lesznek még, EKB tegnap kimondta...makro adatok nem olyan fényesek, főleg nem a német....
nem fogunk esni szerintem ma már, max. az utolsó fél órában 17 után....ezt most már megtartják itt maxon addig szerintem....ez van....jövő hét hétfőre hogy jön-e valami csavar kiderül....
Akkor váltott át a júniusi szeptemberre, kb 140 pont volt ugrás. A márciusi váltáskor kb 160 pont. Régebben, az alacsonyabb kamat miatt, ez csak kb 20 pont szokott lenni...
van valahol valami , de nem találom " Lejárati hónapok A három legközelebbi március / június / szeptember / december hónapok. A kontraktus utolsó kereskedési napja A lejárati hónap harmadik pénteke. Ha ez nem kereskedési nap, akkor az ezt megelőző első kereskedési nap. Az utolsó kereskedési napon a kontraktussal 09:00 óráig lehet kereskedni. " Aztán zárnak a szolgáltatók ha becsuktad a pozíd ha nem. A gyors az emelkedés lehet ha az uccsó negyedévben ( nagy száguldás miatt) vszínüleg sok lehet a short ill fordítva. Ez további heves mozgásokat okozhat. https://www.youtube.com/watch?v=y-lcihCF-AI&list=RDMM&index=11
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?