Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
de ha ennyire nem ismered a certiket, a helyedben picit utánaolvasnék, mielőtt nekikezdek.
vigyázz velük, mert secperc alatt eltűnik vele a pénzed, ha nem körültekintően nyitod.
Tudod nem sokat írsz, nem ismerünk igazán. Én is már el is felejtettem h veled beszélgettem pénteken.
Első olvasatra a stílus miatt kicsit nekem is olyan orr alá dörgölősnek hangzott.
Persze a további hsz-eket olvasva rájöttem nem is így szántad, vagyis tévedtem. Mondjuk ezért nem cseszek le senkit, de ezért nem gratuláltam akkor.
Hidd el nem fáj ha valaki ügyes, vagy sikerült neki valami. Sőt!!!
Én nagyon örülök! Gratulálok!
Ne sértődj meg, írj csak minnél többet!
Sok sikert!
Elliot nélkül is benne volt a chart-ban a dax kitörés. A hetes charton szép fordított fejváll rajzolódott hetek óta. Írtam is, de nem sokan vették komolyan. Shortot ezért csak rövid ideig tartottam.
Csak, hogy fényezzem magam:))
"például gyakorolnom kell a logika nélküli gondolkodást..."
azt úgy látszik, nekem is kéne, bár meg vagyok róla győződve, hogy ez már csak arra megy ki, h mindenki kidobja a shortját, és utána nélkülük indulhassanak lefelé.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?