Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nap végét várjuk meg. A longom tartom én is, de meglássuk meddig fut. Közben pár short skalp befigyel, 5-10-20 pontig max. Ha az beragad akkor szembezárom őket és várok új setupot.
Az biztos, h jelentős szinten vagyunk. Sztem akár ki is oldalazhatja.
Igen 1250-nél fordulhatna kb...
Az a 1500-550 szerintem is meg lessz...de most muszáj kivárni. Tőkeáttét, meg swap....nagyon drága tartogatni.
Arra készülök h június-júliusban próbálok elcsípni egy mélypontot, mert az esetek 85-90%-ban, augusztus-szeptemberre emelkedik egy méreteset. Sajnos az se tart sokáig 2,5-4 hét max.
Kössz a segítséget!
Néha én a jó döntéseimben is elbizonytalanodok....:)
duraczell, teljesen igazad van...
skalpolast meghagyom neked, mert en ahoz nem ertek,
meg fantaziat sem latok benne....
skalpolashoz pedig nagyon ott kell am lenni....
;)
(szerintem ahoz en sose leszek eleg jo),talan sose lesz eleg penzem hozza...
daytradelest meg csak meg meg probaltam,de azt se nekem talaltak ki....
ra kellett jonnom, hogy szeretek 5000-et csinalni,de nem szeretek 2000-et vesziteni, 1 nap alatt
na megyek alszok 1et, mielott megskalpolnak....
;)
mindenkinek sok sikert!
(az ero legyen veletek!!!)
szerintem hetesen inkább a 200 hetes alá nem szabadna zárnia,ami kb jelenleg megegyezik a hosszú trendvonallal,ill. a 200 napossal is. ha ezt az együttes támaszt is letörné,akkor nagy a baj,addíg még nem.
ukrajna csak egy ürügy,amire lehet fogni az esést,ami egyébként már időszerű volt
van longom
miért nem trédeltek inkább? most lehet skalpolgatni.
más más a timeframe amin kereskedtek.
A 9330-as szint jó volt shortra, a 9100 as meg jó longra.
Hét végén írtam hogy nálam 80 alá nem zárhatna hetesen, de naposon akár a 8850- is benne lehet, pláne ha trendváltás van.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?