Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha a jovo heten lesz visszateszt akkor eselyesebb a jul.5.-en elert csucs visszatesztelese, ez a legfontosabb szint jelenleg ami tamasz lehet...ez pedig a 6646 koruli zona...
Az otthoni gépemre van letöltve az Alfa Trader Demo-ja, csak forexet hoz fel a szimbólumtár.
Ezért is nem szerződöm velük, pedig egyébként tetszene.
Pontosan mit kellene tenni? Nem vagyok egy PC-guru, hogy cizelláltan fejezzem ki magamat. :)
Minden beállítást az utódaim csinálnak. (Hátha kedvet kapnak a tőzsdéhez.)
Szia Lipi, sajnos csak most tudtam csatlakozni a társasághoz, olvastam a ROCO féle elemzést, de nekem az félelmetes, szerinted várható esést? magán véleményedre vagyok kiváncsi.. Légy szives
Hát, a DAX és a Futi chartján többszörösen fibózgattam és ebből egy átlagot csináltam, de le sem merem írni hogyan, mert hanyatt dobod magad.
A 250 pont az egy hozzávetőleges szám, kb. 270 és 240 között gondolok egy több napos ereszkedést könyökbe.
De ez csak az én agyszüleményem. Azért írtam ide az SZVSZ-t, amit itt tkp. minden elemzéssel kapcsolatos hozzászóláshoz egyébként is hozzágondolunk.
A lényege, hogy szerintem most csinál a chart egy könyököt.
SZVSZ!!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?