Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pláne nem szeretnék megmondó emberként tetszelegni, mert nem affajta vónék? :-)
Tehát, ha van olyan meglátásom, amit kötési esély x fokozatába lép, akkor publikálom - amélkül, mogy saját trédnek jelezzem, vagy "csupán közadakozásként beadva" ide beírva. :-)
Valahol, egy picit a felelős visszafogottság hullámain vitorlázok. Új vagyok itt, bár a Fórum se rági. :-)
Törölt felhasználó2012. 07. 20. 00:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Urak, nem mondtátok, hogy éjfélkor kidob a rendszer. Újra be kellett lépnem. :-)
Szóval, nincs semmi baj, Lipi, Wana...nem beszélünk el egymás mellett, csak másként értelmezünk egy dolgot. De ez nem lehet akadálya a jelen, és a jövő együttműködésének. :-)
Hír volt javarészt. Ahogy gondolod, ahogy neked jól esik, csupán megjegyeztem, hogy másként is tudnál segíteni! (én mikor beírom h short v long ready, bizto sokan a csártra néznek h "Mit lát ez a marha már megint".. Ha nem látnak semmit, esetleg megkérdezik h: "Te állat, mé nyitottad".. Remélem érted mire gondolok!
Lipi, nincs ellenemre, hogy segítőleg publikáljak dolgokat, amiket arra alkalmasnak találok. Láthattad, hogy nem alszok a fórumban, jó pár értékesnek, és hasznosnak ítélt (általam) beírással, bemásolással, aktualitással "bombáztam" eme helyet.
Baszki... ezt nem láttam, nem erre válaszoltam, de tudtam mire gondolsz!!! Nem mennyiségre kíváncsi az ember, sőt... egy időbe beírtuk h mennyi, de már nem, láthatod is. Inkább az intuíció érdekelné a nagyközönséget :)
Mondjuk tény...h itt egymást segíteni vagyunk... esetleg okulni, több szempontból/szemszögből látni a dolgokat. A kötéseidet prezentálását ne szebturkálásnak vedd, inkább "tananyagnak" Lehet (sőt biztos van ilyen) más is látná amit te látsz ,s amiatt kötsz ha elárulnád...
Azt viszont látom, hogy felesleges volt "beleugatnom" a vitátokba. Ez ti, saját témázgatásotok, megbírkóztok vele egyedül is! :-)
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 23:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Wana, ne haragudj, de már apró gyermekkoromban sem igen kedveltem, ha a "zsebemben takartak túrkálni"! :-)
Amúgy nem gond, ha részedről idevaló kérdés. Jogállamban élünk. :-)
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 23:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem nem igazán. Mármint... ha rossz adat jön(amcsi adatokra gondolok szerintem már akkor is amcsi az úr). Szóval, ha jól megnézed, az esetek kb 95%-ban adat esetén kb 3-ig foglalkoznak az adattal, utána amcsi seggnyalás következik! (húzzák nekik az indiket). Ha nincs különösebb bejelentés, nagy horderejű adat (ami külön tudná mozgatni az indiket amcsi/dajcs) általában együtt mozognak (a megyfigyelt 1/4-5 felállásban) De mint ma is, ez nem így történt Én azt figyeltem meg, h amcsi megcsinálja az esetek nagy többségében (olyat is láttam már, h fél10-kor kezdték, de szinte pontosan oda tették) Azt kell figyelni, h nyitáskor mennyi kül van a daxli és espé között az előző záráshoz mérten! Abból ki lehet jönni (persze itt semmi nem biztos, hisz tőzsde)
Törölt felhasználó2012. 07. 19. 23:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Fogalmazzunk úgy, hogy tréderező urak, hölgyek fóruma. Ez nem feltétlen, és feltétel nélküli kötési mozgolódás publikálást jelent, legalább is, szerintem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?