Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen, én is figyeltem már ezt a szimmetriát, amikor támasz/ellenállási szinteket rajzoltam. Csak ez olyan banálisnak tűnt, hogy nem is mertem feltételezni, hogy valóban van reális alapja a kereskedésnél.
Minél hosszabb távú chartot nézek, annál inkább tűnik felezővonalon tükörképnek az ábra.
Nomost: a plató az hirtelen mozgás után ~ vizszintes szakasz, mozgással ellentétes divergenciával, ami nullába szalad, majd a chart folytatja az eredeti trendet. Szimmetrikus alakzat révén ez azt jelentené, hogy nagyon gyorsan oda fog pusszantani az 1380-nak.
Sajna SP már megint ezzel a verzióval ijesztget.
Ehelyett lehet szimplán divergens tető, a végén beeséssel. DAX futi és az arany ezt támogatja: EURUSD és a beesés idegesítő hiánya a platót.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?