Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
m30as emelkedő csatit letörte. Abba próbál visszakapaszkodni, 17850 kell hozzá, felette lenni. 1h 17830 alatti zárás, újabb kanócos piros gyertya lenne (az előző egy inverz kalapács), de egyelőre zöld.
Nyitas utan valamikor jönnek a 2023as felülvizsgalt inflacios adatok Majd ha ugrik akkor tudjuk hogy megjöttek az adatok, ugyanis pontos idö nincs publikalva
sztem van logika benne,h minimális esés jön. Jöhetne* a tegnapi záró 17770, +80-al ponttal nyitottak volna. egy újabb GAP-el. 1h bolialj, + SMA50: 17750, logikusan erről patttanna, ha rakétát akarnak.
köszönöm, a vállveregetést!:D ha már a fél világ long, én shortolok újra!:D nasi nagy piros száras órás 35 alatti zárás. szinte kalapács jellegű. tudom...mit ér a gyertya ha utána 4x akkora ződ van. ilyenkor szokott jönni a 100USD-s ugrás, amikor shortba lépek, medvecsapda!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?