Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
lett egy kadet EB 22-ok helyünk (jobbat vártam) egy junior EB 12. hely (ez nem olyan rossz, megvertük a pozdniakovat a poolban, ez persze csak annak mondd valamit aki ott van a vívásban, az apja a világ valaha élt legjobb kardvívója)
és van egy kadet EB ezüstérmünk női kard csapatban, 45-44 a franciák ellen, iszonyatos csalás volt a végén mi adtuk az ucsó tust, de trianon még mindig visszaköszön :(
hátra van még a junior EB csapat de azt már nem vártam meg, jó hely Plovdiv de azért nem annyira.. meg úgyis megyünk vissza pár hét múlva a Világbajnokságra.
Közben szép ATH lett a nagy büdös semmire múlt héten :)))
Sajnos nem igen tudod csökkenteni. Mikor egy új lépcsőfokra fogsz lépni, mindig megfizeted a tanulópénzt. A nagysága pl. eltérő. Nem hiszem, hogy valaki komoly kereskedő vagy befektető lehet úgy, hogy nem volt legalább 1-2 megrendítő bukása. Akármennyire fegyelmezett leszel, nagy bukás nélkül nem fogod tudni félteni a pénzt. Szerencsére nem vagyok bróker. Már régen megcsömöltem volna.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?