Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Csak index certi,mással nem foglalkozom
Bux-nál is csak a hati érdekelt anno
Nekem ez jött be én ezzel tudok pénzt keresni.
Általában az elsődlegessel(legközelebbi kiütésű)szoktam játszani.
Inv.
Köszi! Lehet, ahogy a BUX felülteljesítette a piacot, úgy lefele is ott lesz hamarabb jel? Kíváncsi vagyok, hogy az előző csúcsot meg tudja-e majd haladni? link
Igaz heti, havin volt már pár ilyen helyzet. link
BUX-nak nincs szentiment indexe? Gondolom ott sem érdemes addig nagyon adni, amíg a többség is így gondolkodik.
Stokyn pont rád gondoltam,Canslim-al még tartottam a kapcsolatot egy darabig, ő átment ügynökként USA piacra.Lentebb beraktam.
Sype-n még szoktam beszélgetni Tranyó papával
Ezek szerint még nyomatod te is
Bogár Angliában válalkozó,rögtön utána kiment hogy megszünt a régi fórumunk
Tözstestratégia.hu
Remélem jól vagy és "degeszre" keresed magad :-)).Még a Richterben dolgozol?
Én lehorgonyoztam DAX-nál, hát ez nem BUX hati,végén már kínlódtam vele- több 100 tételek eladásával, aztán meguntam.
Üdv neked,további sok sikert:
Investor
Jelenleg nálam úgy tűnik, mintha "bent volna" D1/W1/M1-en az 1-2... ezzel a mostani (egyelőre még csak csírában szunnyadó) felmenettel minimum bezárhatja majd a napos rést 1.20xx táján.
2015ben Tőzsdefejlesztés, MNB belépett BÉTbe. Bankadót, telekommunikációs adót csökkentették. Jött a 2015-2020as tőzsdefejlesztési program. Mellette a befektetésre ajánlott kategória speki, sávból kitörés
Halihó! Én az ottaniaktól tanultam az elején. Emlékszel még funnyman-re? Szuper daytrader volt, mint Arsene Lupin a tozsdeforum.hu oldalon. Jelenleg én is csak német részvényekkel foglalkozom, meg certikkel. Ha lesz egy nagyobb pánik, akkor szeretnék dax long certibe beszállni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?