Menj már innen te undormány minek vagy itt ha baba kötvényekkel kereskedsz ez dax topic nem más .Menj oda ahol van rád igény IG vagy Gyuszi opció topik.
Mit szoktunk itt egymásnak tanácsolni ? "Ne etesd a trollt ! " Én személy szerint örülök,hogy Öcsibróker újra itt van,és Joe-val közösen próbálják a napi irányokat meghatározni,amiből a tapasztalatlanabb tanulhat is,magamat is beleértve.A pálya széléről bekiabáló,zavaros lelkivilágú szurkolókkal meg ne is álljunk le vitatkozni,mert az olyan,mint disznóval birkózni a sárban.Az ember és a disznó is egy merő sár lesz,de a disznó még élvezi is.
Az a baj taxlis daxlis ópciós csák nórisszunkkal hogy nem veszi észre hogy baromságaival értetlen értelmetlen hozzászólásaival feltartja a topickot okoskodik itt feketemelósnak aki nagyon profin nyomja a chartokat. Osztja az észt holott saját magát cáfolja meg friss opciós tudatlanságának birtokában azt állítja okos fejével hogy azért jó az opció mert megvédi ha ellene fordul a piac persze ennek fejében 2 hét után lezár egy éves opciót . Akkor ez hogy van opciós csák noriszunk ?
Csak érdeklődnék, hogy személyeskedés helyett nem lehetne inkább ötleteket, meglátásokat közzé tenni, és aki longolni akar az longol, aki meg shortolni, az shortol. Legyen mindenki nyereséges, és ne b.....fel egymás agyát, úgy nem lehet higgadtan jó döntéseket hozni... Esetleg csinálni lehetne erre a célra egy "anyázós topikat" :)
a beteg kullancsomnál , aki az opciózás Csák Norisza tágabbak a határok...DD) daxlisgyuszi 2018. október 18. | 20:53
előzmény: #222598 bubodoktor
figyelni kell majd 15k
környékén, mert kb. a mai szintekre fog viszatérni (vagy akár kicsivel 10k
fölé vagy alá) a jobb felső nagy mályva (3)-as (4)-ese...;)) daxlisgyuszi2018. október 25. | 11:39előzmény: #222773 joe001#222775(goapsy1 ezt most ne olvassa) Részemről megtámogatom a longot azzal, hogy 10k-ra várom a daxot...:)))
Hali ! tegnap megfogta 11030 az órás sávot törte felfelé , érdeklődés hiányában a lenti liktöltés elnapolva hiába vártam 3 napocskát... jelenleg a fenti likat tölti 11267-326....persze csinált nyitóban is egyet
"Agresszív kismalac részegen bicajozik haza, egyszer csak eldől. Arra megy a jótündér: -Jaj, kismalac, megütötted magad? -Kuss, én mindig így szállok le!"
a régi dolgokon nem változtatunk....."tippmix a tegnapi maradt : "short...... tp 10930 környéke réstöltés ...támaszok nálam: 11030, 11k, 10985, 10950" "
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !