az emelkedő ékben mozog ha elkezd működni ( nem tudom) tehát letöri az alsó szárat és visszatesztel jöhet némi óvatos short kari....DE van tér még felfelé (ellenállások 780, 835, 880 )....részemről kivárás
újra hátha segít : " csak a gyengébben kedvéért ...:DDD))1. nem vagyok látnok 2. a következő 50 -200 pötty érdekel 3. a stopom kb. 20-30 pötty után +1 be húzom majd változó követő stopot alkalmazok és onnan megy ameddig megy velem vagy ellenem.
réssel fel nyitottunk így csinált a dax egy szigetet ami a fáma szerint erős longos jel , HA !!! ma a prompt nem tölti be és felette zár (nem tudjuk, ma inkább valószínűtlen a rés teljes betöltése statisztikailag ) …..felettünk ellenállások 560 majd az 590nél az esés 61es fibója ...közvetlenül felette a 100 napos MA , majd a 200 napos EMA és a MA ...söpöt tegnap írtam...a fejes opciót nem célszerű elfelejteni
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !