óóó szóval ballagjunk lassabban , egyelőre hambisok még túl vidámak és nélkülük a dax nem megy 10k alá....................én napon belül kereskedem , mint írtam párszor és ha "csak" napi 50 pöttyöt fogok 1,5 cfdvel az napi 75 juro ....számomra az ebből kielégítő, ha többet az a bónusz .....mindig használok stopot és természetesen vannak buktás kereskedéseim (most azzal nem is terhellek, hogy nem csak a daxal klikkelgetek) ha nem tetszenek a felrakott elemzések , (előadások , cikkek) asszem még mindíg nem kötelező megnézni , ráadásul persze messze nem mindennel értek egyet én sem .....a 800 pontos beírásokat ne várj tőlem , mert nyilt topikba már rég nem rakok be , de bátran írt be a tiédet engem nem zavar ......a pipázás... mivel némileg alacsony a vérnyomásom a "pipa" nem nyugtat,mert már kissé régóta nem okoz különösebb izgalmat a trédelés összességében ha irritál a beírásom szintén nem kell elolvasnod , mert nem kötelező sok sok színvonalasabb topik található máshol
amit újfent nem láttál előre...pipázásoddal gondolom magadat akarod nyugtatni hogy a nagyérdemű esetleg azt érezze, ez az ember a meggazdagodás kulcsa, a profi, miközben fogalmad sincs az érdemi irányokról és a nagy mozgásokról...50 pontokat csipegetsz, ha mákod van, ha meg nincs, max hallgatsz szépen pár órát, mintha mi sem történt volna :)
fel és le bemondani szinteket nem nagy dolog, majd lepipázva saját vállunkat veregetni egy olyan topicba, amibe szinte csak a topic király írogat be....A 800 pontos eséseket kellene beírni, a nagy mozgásokat, nem az 50-100 pontokat nagyokos.
Nem is az a baj, hogy ez egy privát topic lett, hanem hogy mennyi rossz infó, ötlet, elemzés hangzik el itt. Múlt héten éppen búcsút intve a medvének estünk laza 800 pontot meg ilyenek...remélem kevesen kereskednek melósunk tippjei alapján.
a 200 órás MA nál a dax , a nap kérdése lesz -e koiutusz részben vagy egészben (603-839) ellenállások nálam ( 660 , 700, 760)......................de benne van egy gyors fejes lehetősége ( napos ék alsó szárának visszatesztje után (sacccperkb 660 kürül tán ) .............a fél szemetek a vixen legyen (kancsolok előnyben)
csütörtökön a futi egy napos emelkedő ék felső száráról lekoccolt ...részemről vártam volna egy réstöltést felfelé (11447) , de előtte egy realizálási hullám kezdődött és a daxi ma már kiesett az emelkedő ékből ....az alsó szárat jelenleg még nem tesztelte vissza és 10603-10839 között egy szép rést hagyott hátra a Birger féle stat szerint betöltése ma inkább nem várható ...az ék elméleti célára.....nos nem magas...viszont párszor lekarcoltam, hogy békeidőben nem csinálja meg általában az ékek elméleti célárát a dax....ja és a medve visszaköszönt http://keptarhely.eu/view.php?file=20200504v00sx3xjw.png
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !