újra réssel fel nyitottunk (12055- 125) az emelkedés mértéke némileg meglepett 12100 fölé nem vártam volna sokkal , mert ott a 200 hetes MA.....elméletileg realizálási hullám várható lenne ....DE gyakorlatilag tele van shorttal, mint nyikoláj tetűvel és a vix a a 200 naposra simulva csökkenő háromszöget csinálgat , ami ha letörik (??? nem tudom) a dax és hambiland kilő a holdig ....................magyarán semmi jele nincs a realizálási szándéknak JELENLEG ....ellenállások nálam 12230 (250) vs 300(350)....a szigorú stop legyen veletek
óóó az ékecske életjelet ad, elkezdett működni trapmpliiii áldásos tevékenységével , a sks miatt kérdéses meddig ,támaszok h4 en , a fibó , kijun, 50 MA
a terv jó volt elméletben ….ami részemről fontos 11 után általában ha nincs irány hanem csak csapkodás, a daxot hagyom amcsi nyitó + áfáig (sacc 16.20) van sok más instrumentum is .......tudomásul kell vennünk, hogy néha olyan csapkodó piaci helyzet alakul ki , hogy nem tudunk jó előnnyel belépni (skalpolás más múfaj) ….mindig nézem a sentiment magasabb idősíkjait (is) , mert ha extrém értékeken felül körül vannak a mutatók akkor azt az irányt kizárom (ami nem azt jelenti, hogy esetleg nem mehet arra , hanem azt, hogy a matek ellenünk van , mert zömében nem arra megy az ár )....ill a vix a vixnek 15 percesen illene felfelé ballagnia ha esés készül
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !