ezt a napot eddig rocco is keményen benézte, nem várta már a rossz nyitó után nagyon lefelá...ez a 13250 alatti szint szerintem a longosok idegeit szépen megtépázza
Én csak voltam az XM-nél és kártyáról utaltam, ott nem kellett fiók kód.Minden banknak van kódja és a hozzá tartozó fiókoknak is külön kódjuk van: Számlaszám így néz ki: " Az első 3 számjegy: a számlavezető bankod hivatalos azonosító száma, amelyet a Magyar Nemzeti Bank határoz meg. Ez alapján tehát a bankot lehet beazonosítani. Az OTP számlaszám például 117-tel kezdődik, a K&H 104, az Erste pedig 106-os azonosítóval kezdődik. A következő 4 számjegy: ez az úgynevezett fiókazonosító. Ez jelöli a számlavezető bank központi fiókját vagy azt a fiókot, ahol a számlát létrehozták." Amelyik fiókban nyitottad a számlát annak a kódja kell. Nézd meg a neten, vagy hívd fel a fiókot.
Sziasztok, van itt valaki aki az XM-nél van? segítségre lenne szükségem. ha utalni szeretnék, bankfiókkódot kér. ez micsoda? sehol nem találom a kivonaton. kötelező kitölteni?
Masszív eséssel nyitottunk, 13384 Közel 130 pontos rés...kemény. Aki erre játszorr lehet zárja is délelőtt a shortját, így lehet egy fel szerintem 13430 körülig.
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !