Érdekes ezek tényleg nem adtak el 1-db sem! Jó hogy a rézbőrű új piacokat akar a távolkeletről hozni, de azért a szavahihetőségét szerintem kissé megkérdőjelezhetővé tette a tőkeemeléshez nyújtott hozzáállássa!
Alapszabály,hogy az illikvid papíroknál semmit nem ér a TA,sőt kifejezetten félrevezető.Nincs itt,és nem is látható mikor lesz itt fordulat.Fel kell készülni lelkileg az 500-ra...
én a legutóbbi 1000 feletti rally után, 950 körül ettem meg újra, hogy "már eleget sett, lesz itt valami". látom korai volt. :( most ezek az információk így eléggé elbizonytalanítanak, hogy érdemes-e ennyiért is tartani.
:) cég? Ha így folytatják nemsokáig. Köszönjük a kiváló munkát a vezetőségnek. Hallgatni azt tudnak, hazudozni? Azt is tudnak! időt húzni? Már nem sokáig :) forrás nélkül működni? Azt sem hinném! A nagytulaj többszöri felszólításra nem fizette be még az előleget sem! Kész röhej, ezek meg néznek mint hal a szatyorban :) még mindíg a hamarosan érkező választ várják, lehet postagalambal küldik a ruszkik :)! Régi rendszerből megmaradt cég hozzátartozó maradisággal. Taps nekik! Elkellett volna ezt adni fent most már látom. De ez van!
CSEPEL