Amcsinak ehhez semmi koze, mikor 1,5% ot ment usa ujabb csucsra ez 900 on zart 5% esessel. Ezt vki modszeresen gyujtotte, en majdnem eldobtam pedig megfogadtam hogy kitartok sokaig mert nem kenyerre kell. Gondold csak el Colop kezebol is kicsavartak, pedig mi aztan regota tartjuk. Szoval hajra Csepel!
Szerintem holnap sok minden kiderül. +/- 20% bármi lehet. Amerika csúnyán zárt, bár nem hiszem, hogy ezt a papírt ez befolyásolná hétfőn. Mindenesetre már nagyon várom a reggelt👍
a következő Putyin-Orbán találkozóig várni kell a hírre szerintem,addig aligha történik bármi is.Mikor találkoznak legközelebb? Tavaly ilyenkor volt...
Én úgy emlékszeü volt, de nincs jelentősége. Folyamatosan vették, 900 mindig megtartotta. Elfogyott az eladó tétel 1000 alatt, feljebb kellet lépni. Szerintem is van tulajdonosi mocorgás a háttérben,és bejelentésnek is jönni kell most már. Én tartom.
Tenyleg csak paran tartottuk meg, nemcsoda sok volt a negativ hir de az arfolyam maradt 1000. Ezt tegnap nagyon vettek en nem is emlexem 20 limites kiakadasra, meg akkor sem amikor 500 rol jott fel 1000 fole. Kozeleg a bejelentes szerintem. S meg egy dolog amit gondolok sztem tulajdonosi atrendetodest latunk okosan hogy ne kelljen bejelenteni.
CSEPEL