A video streaming piac brutális mértékben növekszik és Ottone ezt a növekedést igyekszik lekövetni. Vagy 2-3 hete beszéltem Májer úrral. Nyilván semmit a világon nem mondott, próbáltam kiszedni belőle egy-két részletet, célzást, de nem jött össze. Azt mondta, jelenleg nincs olyan rendkívüli esemény, ami durván ütős, de azon dolgoznak, hogy legyen. Azt is mondta, hoyg éjt-nappallá téve dolgoznak és hogy hatalmas kiaknázatlan humán tőke van a cégben, aminek előbb-utóbb a növekedésben is mutatkoznia kell.
Nem fogok egyikből se venni, de köszönöm. nevetséges dolgot fogok mondani, de én jobb szeretem, ha bukok egy kis aprópénzt, de mostanában megőrjít, ha olyanba szállok be, amiben nincs volatilitás. Kiváló papírok, egyetértek, de nem veszek.
Már nem bővítek egyelőre, pedig abban is bízom. 50-en vettem elsőre, bővítettem 45-ön már. Nem látom értelmét újra bevásárolni ezen az árszinten, csak lejjebb vennék 40-en, de annyi meg nem lesz. Szóval tele vagyok Ottonéval.
Köszönöm, a bent maradóknak kívánom, hogy menjen még fel, arassanak nagyobat, mint én, ha minden fórumos eladott, akkor meg essen le a sárga földig, hogy mindannyian vehessünk! :) :)
CSEPEL