Ma felső limiten 3864-en kötöttek. Nemtom betenni feljebb, úgyhogy várnom kell még.
Ha egy hétig nem kötnek csak akkor tudják limit nélkül kivenni... :-(
De holnap talán 4.636-on odaadom ha jönnek rá, ha meg nem, hát eddig is elfért az a pár darab :-) Jó lesz közgyűlni :-)
Hajrá, had tekerjék a biciklit! :-)
Kaszáljon ki merre lát! :-)))
Tedd be az agrimpexet 5000-re elaásra, kíváncsi vagyok kiveszik-e.
Bár nem hiszem, legalábbis mostanában.
Szerintem most is csak a jó osztalékért kezdték csipegetni.
A csepellel kapcsolatban meg annyit, én nem tudom kinek van igaza, lehet hogy nektek, de nem szűmít.
A rally felső limites, és ez eltart még egy darabig.
És ez vajon kint szabályos vagy bennfentes kerekedés? / Re:A,B,C,D
Csepelben addig nem érdemes eladjanak, amíg fel nem húzták az árat. Addig venniük kell, nem?
Aztán ha van kell ő vevő a limiten akkor meg tömni... de lehet hogy rosszul gondolom.
Van A, B, C, D játékos, ők adják egymásnak körbe-körbe, az ár minden kör után magasabb és magasabb. Figyelik a könyvet, és ha látják, hogy állnak be a balekok vételre, a tetején rájuk mérik az egészet, és ezzel kampec.
Persze mert nem adja senki!
Ezt értsétek már meg.
Amúgy meg na ja, én is tudom hogy nem otp forgalommal forog, de nem is várható el ettől, meg az sem hogy olyan spekizés legyen benne mint jobb napokon a humetben.
A lényeg, hogy napi 20%-ot repül, és senki nem önti, sőt éppen hogy csak néhány százat adogatnak be.
Ha valaki nem tudna valamit akkor 4 nap felsőlimit után már beborítania néhány tízezret nem?
meg nem is állna be egy ilyen papírnál többtízezres vételre, még ha az csak néhány millió ft akkor sem.
Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú... és... őőő... milyen gyártmányú?
- Csepel. :-)))
Ja és a Forma 1-be is be kéne nevezni, mert a Csepel a leggyorsabb autó!!! Mindíg a sor elején megy... :-)))
CSEPEL