látom hogy fel le jár az árfolyam lehet valakik megen veszik,vagy tömnek,de ha veszik és van elegük,szépen meghuzzák aztán,hamar 1700 on lesz,miért ne.akinek van pénze oda teszi ahova akarja
látta estnén van valakinek 5 % a
AZ EST MEDIAVAGYONKEZELŐNYILVÁNOSAN MŰKÖDŐRÉSZVÉNYTÁRSASÁG „CS.A.” TÁJÉKOZTATÓJAA RÉSZVÉNYTÁRSASÁGBAN TÖRTÉNT BEFOLYÁSSZERZÉSRŐLAz EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan MűködőRészvénytársaság„cs.a.”(1012 Budapest, Logodi u. 49., Cg. 01-10-043483)a Tpt. 55. § (2) bekezdése értelmében ezúton teszi közzé, hogy a Társaság által 2017. július 19-én kézhez vett, 2017. április 25-i keltezésűtájékoztatás szerint Sáradi Elek János úr (9632 Sajtoskál, Bük-Fürdői u. 17.) az EST MEDIA Nyrt„cs.a.”-ban öt százalékot meghaladó befolyást szerzett 2.752.855darab törzsrészvény megszerzésével.Budapest, 2017. július 20.EST MEDIA Nyrt.„cs.a
szerintem mindenki találgat,valszeg itt minden speka ,szerintem nem hinném hogy kiderült valami,zárlat van.
ha van hitel limites napok ,ha nincs lesz máshogy évek mulva ,de a csepel legalább nem csödös,,és megkapja a tartozásokat.kifizeti, amugy hitel nélkül is kaphat egy pár uj projektet,lásd dubai,
CSEPEL